Paul Mitchell -kampaamoja

Keskustelua liikkeistä ja palveluista.

Paul Mitchell -kampaamoja

ViestiKirjoittaja Abe » Su Huhti 24, 2005 8:29 pm

Suositelkaapas jotakin hyvää, trendikästä ja idearikasta kampaajaa, joka käyttäisi Paul Mitchell -tuotteita, kiitos! Niin, ja Paul Mitchell siksi, että on kampaamotuotteista ainoa sarja, joka on eläinkokeeton.
Abe
 
Viestit: 1
Liittynyt: Su Huhti 24, 2005 8:25 pm
Paikkakunta: Helsinki

Ainakin

ViestiKirjoittaja Guest » Ma Huhti 25, 2005 7:56 am

http://www.kolumbus.fi/hiusmekka/ käyttää tuotteita. En ole itse käynyt eikä kukaan tuttuni. Joten en osaa sanoa trendikkyydestä mitään.


Tampereella headmakers voisi olla hyvä paikka
Guest
 

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Huhti 26, 2005 8:06 pm

Niin, siis Helsingistä olen kampaajaa etsimässä, sen ois tietty voinut viestiin lisätä..

Tuota Hiusmekkaa voisi ehkä kokeilla, vaikka nettisivut ei kyllä olleet kovin vakuuttavat.. Muita vaihtoehtoja?
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Huhti 27, 2005 9:09 pm

Joo mutta jos nettisivut ei vakuuta, niin toivottavasti työn jälki on sitten parempaa. Eihän kampaajat kai voi kaikkea osata.
Vieras
 

eläinkokeettomat tuotteet

ViestiKirjoittaja suvi » To Huhti 28, 2005 7:16 am

Jos en nyt ihan väärin muista, TIGI-tuoteperhe kuuluu myös samaan kategoriaan...
suvi
 

Onko tosiaan

ViestiKirjoittaja I » Su Touko 01, 2005 12:52 pm

..niin, että kaikki muut merkit käyttävät eläinkokeita?
I
 

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Touko 06, 2005 6:43 pm

Kyllä, Paul Mitchell on ainut Suomessa myytävä kokonaan eläinkokeeton sarja. Siis kampaamotuotteista, sitten on tietysti vielä BodyShopin tuotteet. Eläinkokeettoman kosmetiikan lista löytyy osoitteesta: http://www.animalia.fi/kohteet/koeelaim ... alista.htm

Nämä firmat ovat siis sitoutuneet siihen, että eivät käytä eläinkokeita missään tuotannon vaiheessa. Firmojen omiin ilmoituksiin ei kannata luottaa, voi hyvin olla että joku firma ei itse tee kokeita, mutta teettää ne sitten jollain muulla firmalla.
Vieras
 

Re: Paul Mitchell -kampaamoja

ViestiKirjoittaja Joopa » To Kesä 16, 2005 8:14 am

No huh, huh!
Pikkasen paksua tommonen! Miettikääpäs nyt juttua ihan käytännön tasolla. A) Eläinkokeet ovat tajuttoman kalliita ja vaativat mahdottomasti resursseja ja B) Ne on kielletty valmiille kosmetiikalle jo miljoona vuotta sitten ja nykyään jo raaka-aineillekin. Se, että jotain firmaa ei löydy joltain Animalian listalta, ei tarkoita, etteikö tuotteet silti voisi olla eläinkokeettomia, yritys ei vaan halua olla tekemisissä Animalian kanssa. Eläinkokeiden teettäminen muilla se vasta sitten maksaakin, ei kampaamotuotteita ole muutenkaan tarvis testata eläimillä, vapaaehtoisia ihmistestaajia on jonoksi asti.
Joopa
 

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Elo 17, 2005 3:20 pm

Otapa ensin selvää asioista.
jokainen uusi ainesosa testataan, tyypillisesti juuri eläimillä, koska näihin fasiliteetit ovat valmiina. Tottakai pitkällä tähtäimellä muut menetelmät ovat sekä taloudellisesti kannattavampia että turvallisempia. Valitettavasti kosmetiikan eläintestausta ei ole vielä lailla kielletty. EU:ssa tätä on tavoiteltu, mutta mm. Ranska ym suuret kosmetiikkavalmistajavaltiot haraavat vastaan. Suomalaisista valmistajista mm. Lumene ei testaa mitään itse, mutta ei vielä ole kyennyt selvittämään kaikkien alihankittujen raaka-aineidensa testausta.

Päästäkseen listalle yhtiön ei tarvitsekaan haluta olla Animalian kanssa tekemisissä. Listalle on poimittu ne Suomessa myytävät tuotteet, jotka noudattavat kansainvälistä standardia. Kyseessä ei siis ole mikään Suomen Animalian oma puuhastelu. Tässä esittely toimintamallista ja listan pääsyvaatimuksista

Eläinsuojeluliitto Animalia on yhdessä eurooppalaisten ja amerikkalaisten eläinsuojelujärjestöjen kanssa luonut kansainvälisen standardin eläinystävälliselle kosmetiikalle ja kodinkemikaaleille. Järjestöt ylläpitävät listaa suositeltavista yrityksistä, joiden tuotteiden valmistuksessa ei missään vaiheessa ole käytetty eläinkokeita sovitun päivämäärän jälkeen.

Animalia on luonut suomalaisia kosmetiikka- ja kodinkemikaaliyrityksiä varten auditointijärjestelmän. Se tarkoittaa, että riippumaton tarkastaja arvioi täyttääkö yritys standardin kriteerit.

Standardin täyttävät yritykset ovat sitoutuneet näihin ehtoihin:

Yritys ei tee eikä teetä eläinkokeita, eikä ole osallisena eläimillä testaamisessa nyt eikä tulevaisuudessa.
Yritys ei osta ainesosia, valmistusreseptejä eikä tuotteita sellaisilta toimittajilta, jotka ovat tehneet tai teettäneet eläintestejä tai olleet osallisena eläintesteissä sen päivämäärän jälkeen, josta alkaen yritys on sitoutunut noudattamaan standardia.
Yrityksen on vaadittava kaikilta raaka-aineidensa toimittajilta säännöllisesti kirjalliset vakuutukset, joissa ne osoittavat täyttävänsä kohdassa 2 asetetut ehdot.
Yrityksen on läpikäytävä vähintään kolmen vuoden välein riippumaton tarkastus, jossa sen eläinkokeettomuus varmistetaan.

Yllekirjoittanut ei ainakaan usko mitään ennen kuin todistetaan, ja siksi ostaa vain Paul Mitchell tuotteita. Mikä ei tietty ole hullumpi vaihtoehto muutenkaan..
Vieras
 


Paluu Parturit/Kampaamot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron