Kauneuskirurgia Thaimaassa

Tänne voit laittaa ilmoituksia esimerkiksi erillaisista tapahtumista. Hiusnäytökset, festarit tms.

Kauneuskirurgia Thaimaassa

ViestiKirjoittaja Beatycenter » Su Huhti 30, 2006 10:11 am

“Lennot unelmien shoppailulomalle Aasiaan
ja esim. uudet rinnat yhteishintaan
alkaen n. 3.000 eur!”


Thaimaa on maailman johtavia maita nykyaikaisessa kauneuskirurgiassa.
Thaimaassa tehdäänkin kauneusleikkauksia moninkertainen määrä verrattuna Eurooppaan.

Bangkok Beaty Center on erikoistunut opastamaan ja palvelemaan länsimaisia asiakkaita jotka haluavat kohentaa ulkonäköään maailman parhaiden, aasialaisten asiantuntijoiden hoidossa, kuitenkin maksamalla toimenpiteestä vain pienen osan länsimaisesta hintatasosta.

Toimintamme pääpaino on asiakkaan opastaminen esteettiseen kirurgiaan ja kokonaispalvelut sekä opastukset loman aikana. Kaikki välittämämme toimenpiteet suoritetaan Bangkokissa.

Käyttämämme kliniikat ja sairaalat ovat korkeatasoisia ja viihtyisiä. Puitteet edustavat alan kansainvälistä huipputasoa ja seuraamme tiiviisti toimialalla tapahtuvaa, jatkuvaa kehitystä.

Bangkok Beaty Center onkin paikallisten kirurgien sekä hoitohenkilökunnan arvostama, luotettava yhteistyökumppani. Olemme luoneet toimivan ja turvallisen yhteistyökanavan länsimaisen asiakkaan sekä thaimaalaisen kauneuskirurgiaosaamisen välille.

Vahvuutemme on se että palvelumme on yksilöllistä sekä tarpeesi huomioivaa ja palvelemme Sinua aina kotikielelläsi.

Tällä hetkellä kielet ovat englanti, ruotsi ja suomi.


PIENETKIN ESTEETTISET TOIMENPITEET PARANTAVAT ELÄMÄNLAATUA!

Toimenpiteisiin ei ole suositusikää. Potilaat näissä toimenpiteessä ovat eri ikäisiä miehiä ja naisia. Muotoilutoimenpiteellä voidaan korjata kosmeettisia virheitä, poistaa vanhentumisen merkkejä tai korjata voimakkaan laihduttamisen jälkeen jääneet muutokset kehon eri alueilla.

Kun alat suunnitella vartalosi muokkaustoimenpidettä, sinun kannattaa ottaa yhteyttä palvelukeskukseemme josta saat lisätietoa kustakin toimenpiteestä. Palveluneuvojamme kartoittaa kanssasi tarpeesi, laskee alustavan kustannusarvion matkoineen, majoituksineen sekä toimenpiteineen. Tässä vaiheessa tiedämme jo n. 90% kokonaiskustannusarviosta.

Hyväksyttäsi alustavan kokonaisbudjetin, varaamme majoitukset, ajan konsultaatioon toimenpidettä suorittavan kirurgille sekä varsinaisen toimenpideajan.

Voimme halutessasi varata myös lennot matkatoimistoyhteistyökumppanimme NC Travelin kautta.

Saapuessasi Bangkokiin, henkilökohtainen palveluneuvojasi on vastassa kentällä ja vie Sinut toivebudjettisi mukaiseen, ennalta yhdessä valitsemaamme hotelliin.

Saamme asiakkaat kirurgiseen operaation jo halutessasi saapumistasi seuraavana aamuna. Mikäli mielessäsi on ensipäivinä tutustua opastuksellamme Bangkokin lukemattomiin ostosmahdollisuuksiin ja nähtävyyksiin, suunnitellaan suoritettavan toimenpiteen ajankohta Sinun toiveaikataulusi mukaisesti.

Vastaanottokäynnillä saat henkilökohtaisesti tietoa toimenpiteestä tulkaten aina omalle kielellesi ja olet selvillä miten toimenpide suoritetaan sekä mitä toimenpiteellä aikaansaadaan kohdallasi. Yleensä vastaanottokäynnillä laaditaan lopullinen hoito- ja toimenpidesuunnitelma sekä lyödään lukkoon kustannusarvio toimenpiteestä. Samalla saat loput vastaukset viellä mahdollisesti mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

YLEISTÄ INFOA

Esim. euroopasta poiketen rintojen suurentamisessa toimenpideviilto tehdään kainaloihin, josta arpi jää useimmiten parhaiten piiloon. Toimenpiteet pyritään aina tekemään niin ettei niistä ole haittaa imetykselle. Toimenpiteellä saadaan aikaan pysyvää tulosta

Toimenpiteiden jälkeiset kivut ovat harvinaisia. Esiintyessään ne ovat lieviä, lyhytaikaisia ja helposti lääkittävissä.

Useimmiten potilas voi poistua kliniikalta jo saman päivän iltana. Vaativammissa toimenpiteissa (kasvot, vatsan alue) potilas viettaa kliniikalla tai sairaalassa muutaman vuorokauden. Kotiutumisen ajankohta määräytyy aina suoritetun toimenpiteen laajuudesta riippuen.

Toimenpiteen kesto vaihtelee sen mukaisesti, mitä toimenpiteissä tehdään. Yksinkertainen kasvojenkohotus tai rintojen suurentaminen kestää noin 3-4 tuntia.

Kaikki toimenpiteet ovat yleensä kivuttomia, tehtiinpä ne nukutuksessa tai puudutuksessa.

Kohotustoimenpiteiden jälkeen kotiutuminen hotelliin tai muuhun jatkotoipumispaikkaan tapahtuu joko samana päivänä tai seuraavana aamuuna. Joidenkin toimenpiteiden jälkeen potilas voi viettää sairaalassa pari vuorokautta.

Kotiutumisen ajankohta määräytyyn suoritetun toimenpiteen laajuudesta riippuen. Tiedämme hyvin tarkkaan ennakkoon vaadittavat päivät jotka Sinun tulee viettää Thaimaassa toimenpiteen jälkeen. Tämä tieto on olennaista lentoaikatauluja sovittaessa.

Toimenpiteistä ei yleensä jää näkyviä arpia, koska toimenpiteitä suorittavat plastiikkakirurgit pyrkivät minimoimaan arpijäljet ja sijoittamaan ne piiloon kehon luonnollisiin uurteisiin.

Toimenpiteissä mahdollisesti esiintyvä turvoitus on erinomaisesta lääkityksestä johtuen hyvin pientä Euroopassa suoritettaviin toimenpiteisiin verrattuna ja mahdolliset mustelmat kehosta häviävät viimeistään kuukauden sisällä.


HINNASTO

Lentoliput: esim. Hki-Bkk-Hki alk. 800 eur
Hotelli: alk. 21 eur/vrk
Lisätietoja majoitusvaihtoehdoista: www.bangkok.com/hotels/pratunam/

Hinnat pyydettäessä:
Rintojen suurennus tai pienennys
Nenän muotoilu
Kasvojen muotoilu ja kohotus
Huulien muotoilu
Ylä- ja alaluomien leikkaukset
Käsivarsien muotoilu
Vatsan muotoilu
Rasvaimut
Penikset kasvattaminen ja paksuntaminen
Hiuslisäkkeet
Hampaiden hoito:
Hampaiden valkaisu
Hampaiden valkaisu laserilla

Bangkok Beaty Centerin henkilökohtainen palveluneuvojasi; asiakas- ja sairaalatrafiikit, ajanvaraukset, hotellivaraus, kentältä nouto- ja vienti, opastukset Bangkokissa ja tulkkaukset

Hinnat eivät sisällä taksimatkoja Bangkokissa, yleensä hinnat n. 80snt - 2 eur/väli. Don Muang (lentoasema)-keskusta n. 3-10 eur riippuen liikenneruuhkista ja vuorokauden ajasta.

MAKSUEHDOT

Varausmaksu 10% suoritetaan lähetettyä laskua vastaan sopimusta tehdessä
Loppumaksu 90% suoritetaan toimenpidehetkellä


YHTEYSTIEDOT

BANGKOK BEATY CENTER
Pecthaburi 15
Phayathai Ratjatavee
Bangkok
Tel. +66 11762988
Email: beatycenter@yahoo.com
Beatycenter
 
Viestit: 1
Liittynyt: Su Huhti 30, 2006 10:09 am
Paikkakunta: Bangkok

Paluu Muut ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron