Kampaamo Hiustyylit

 • Kampaamot
 • Kynsistudiot
 • Verkkokaupat
 •  
 • Kuvagalleria
 • Virtuaalisalonki
 • Keskustelupalsta
 • Linkkivinkit
 • Artikkelit
 •   - Muuttumisleikki
 •  
 • Valmistajat, maahantuojat ja tukut
 • Liike- ja ketjuesittelyt
 • Oppilaitokset ja koulutus
 • Tuote-esittelyt
 •  
 • Tarjoukset
 • Työpaikkailmoitukset
 • Ilmoitukset
 • Haluatko hiusmalliksi?
 • Tapahtumat
 •  
 • Tietoa yrittäjälle
 • Palvelukuvaukset
 • Lisää yrityksesi palveluun
 • Kirjaudu sisään
 • Kampaamoverkko.fi - Kampaamot ja parturit
  Kampaamohaku Tuote-esittelyt Kampaamotukut Kampaamo ja kauneusalan koulutusta

  Heli Kampaamoverkon muuttumisleikissä 2006

  Tamperelainen Heli sai voitti arvonnassa toisen pääpalkinnon Kampaamoverkon 2006 muuttumisleikissä. Alla kuvia itse muuttumispäivästä, joka oli vähän erillainen, koska aikataulut eivät sallineet ammattialaisten osallistua Helin "muuttumiseen" itse vihkimispäivänä, kun Heli toimisi pappina siskolleen. Heli saikin muuttumisleikkipäivänään opastuksen ammattilaisilta kuinka meikki ja hiukset itse vihkimispäivänä laitetaan. Heli toteutti ohjeita parhaansa mukaan. Alla kuvia Helin muuttumisleikkipäivästä sekä itse vihkimispäivän lopputuloksesta.

  Helin omia mietteitä muuttumisleikkikokemuksesta  Meikistä:  Parhaaksi vinkiksi koin luomenpohjustusvärin käytön. Itselläni tummat luomet ja olen ehkä sen vuoksi aina vierastanut luomien meikkaamista – se on vaan yksinkertaisesti ollut liian vaikeaa. Nyt huomasin, että niinkin yksinkertainen juttu kuin luomen pohjustaminen saa silmät esille ihan eri tavalla. Monet ovat kyselleet, että oonko hankkinut entistä sinisemmat piilolinssit. Se varmaan kertoo jotain silmien esille saamisesta!
  meikkausopastuksessa opetetaan asiakas käyttämään sivellintä ja tekemään häivytykset luomiväriin
  -meikkausopastuksessa opetetaan asiakas käyttämään sivellintä ja tekemään häivytykset luomiväriin. Häivytykset luomivärissä ovat juuri se vaativin kohta meikin teossa. Lähtökohtana on kestävä ja luonnollinen pohja, joka opetetaan ensin.
  Muuttumileikki 2006 Heli Luomivärin käyttö ja varjostuksien tekeminen ei ollut juhlapäivänä ihan helppoa, vaikka olin sitä muutaman kerran harjoitellut. Ihan erilainen meikistä tuli kuin ammattilaisen tekemänä, vaikka yritin kyllä ohjeita noudattaa. Väriä olisi saanut ehkä käyttää enemmän, mutten oikein uskaltanut. Olin kuitenkin lopputulokseen ihan tyytyväinen.

  Hiuksista:  Tykkään käyttää silloin tällöin rullia hiusten laittamisessa. Nyt sain kampaajalta hyväksi koetun kikan kostean hiuksen kuivumiseen nopeammin. Hiusta rullatessa suihkautetaan hiukan lakkaa suortuvaan, niin hius kuivuu nopeammin, kun lakka imee siitä kosteutta.
  - Anna Rastasta toteuttaa uutta hiustyyliä
  - Voittajalle tehtiin leikkaus, väri ja opetettiin tekemään kampaus juhlaan
  Muuttumileikki 2006 Heli
  Muuttumisleikki 2006 hiukset Hiustenkaan laittaminen ei sujunut ihan niinkuin ammattilaiselta :) Juhlakampauksestani tuli erilainen kuin mitä kampaajan kanssa suunniteltiin, mutta viihdyin kyllä hiuksissani hyvin. Hiusten väristä tykkäsin myös. En ollut osannut kuvitella tällaista ratkaisua hiusten värjäämiseen: hiukset värjättiin kokonaan "lohkoittain" hieman eri väreillä. Ja omaa sävyäni tummemmaksi. Olin ajatellut, että näinkin tummilla kutreilla varustetun värjäys on ilman muuta jotain vaaleampaa raitaa tms. Lopputulos ei poikkea kauhean paljon omasta väristäni, mutta sen verran että sen kuitenkin huomaa ja saa ihon näyttämään jotenkin erilaiselta. Hiusten laiton ja meikin kannalta yöpymispaikkamme ei ollut ihan kaikkein sopivin – pieni mökki, jonne ei tullut vettä ja valokin oli aika vähissä. Muuten mökki oli kyllä idyllinen ja täydensi majapaikana juhlaviikonlopun. Luovia ratkaisuja vain piti keksiä itsensä ehostuksen suhteen. Meikin tein vessan peilin edessä tököttämisen sijaan koivun alla luonnonvalossa istuskellen.

  Pukeutumisesta:  Vaatteissa en ikinä olisi itse päätynyt valitsemaan näin paljon valkoista. Jotenkin naistenlehtien muotivinkeistä saa aina sen kuvan, että valkoinen on täydellisen naisen väri. Pitäisi olla ehdottoman upeavartaloinen ja iholtaan virheetön, jotta voi valkoiseen pukeutua. Vauvamahaisena ja hormoninäppyisenä olin kyllä kaikkea muuta, mutta silti oma peilikuva näissä vaatteissa miellytti!
  Muuttumisleikki 2006 Helin vaatteet Muuttumisleikki 2006 Helin vaatteet turkoosia ja valkoista

  Valkoisen kaveriksi valittiin turkoosia. Turkoosi bolero oli mielestäni naisellinen ja tosi kiva. Itse en varmaan ikinä olisi sitä kaupan hyllystä valinnut, olisin vierastanut sen röyhelöitä. Vaatteiden suhteen huomasin sellaisen seikan, että oma tyylini on melko askeettinen, vaikka tykkäänkin käyttää vahvoja värejä ja yhdistellä erilaisia vaatteita erikoisestikin. Oman vaikutteensa tekee tietysti myös ammatti. Kirkossa ei olla vieläkään täysin totuttu nuoriin naispappeihin, saatikka siihen, että naispappi näyttäisi naiselliselta. Ammatin puolesta siis helposti valitsen pukeutumiseen vähän jäykkiä ja tummia ratkaisuja. Ehkä tämän jälkeen uskaltaudun useammin valitsemaan naisellisimpia vaatteita ja vaaleampiakin värejä.

  Juhlapäivästä:

  Juhlapäivä oli täynnä jännitystä, mutta myös onnentunteita. Harvemmin olen mitään työtehtäviä jännittänyt, varsinkaan vihkimisiä, kun tiedän, että hääparille ja muulle hääväelle päivä on takuulla jännittävä. Kaiken jännityksen keskellä pitää edes papin pysytellä rauhallisena, että touhu mene ihan panikoinniksi. Siskoni vihkimistä jännitin tosi paljon, varsinkin vihkipuhetta! Noh, vihkiminen alkoikin sitten niin, että kun kirkon ovet aukesivat ja siskoni ja isäni lähtivät kävelemään kohti alttaria, kirkon äänentoistosta kuului välillä papin nyyhkäisyjä. Vihkimisen johdantosanat alkoivat myös nenänniistolla, silmänpyyhinnällä ja äänenpettämisellä, mutta alkunyyhkyilyn jälkeen vihkiminen alkoi tuntua ihanalta ja iloiselta. Ja pitäähän häissä jokaisen naisihmisen vähän nyyhkiä (varsinkin raskaanaolevien!). Juhlissa moni mieskin kävi tunnustamassa, ettei ollut liikutus kaukana heilläkään, kun pappi aloittaa puheensa nyyhkäisyillä.

  Yksi jännityksen aihe tietysti oli sekin, suostuuko vauva pysyttelemään masuasukkaana häiden ajan. Häitä edeltävinä päivinä supisteli välillä kovastikin ja oli outo olo. Hääjuhlassa supisteli taas, mutta mitään ei sitten tapahtunutkaan. Hyvin on vauva mahassa viihtynyt. Tätä kirjoittaessa laskettuun aikaan tasan yksi päivä, eikä "Läyliäinen" osoita lainkaan merkkejä tyytymättömyydestä yksiöönsä.

  Muuttumisleikki oli hieno kokemus! Itse muuttumispäivästä tuli kaunis ja naisellinen olo, joka on välillä ollut kadoksissa raskauden aikana. Juhliin valmistautuminenkin sai jotain uutta iloa, kun ei tarvinnut itse pähkiä vaatteiden ja muiden suhteen niin kovasti.

  Heli vaatteet muuttumisleikki 2006 Kesätervehdys

  Meikkauksen- ja osto-opastus tyylineuvoineen hoiti Helille
  First Floor Style & Beauty Center
  Johanna / 040 - 530 9276 (Meikit)
  Maarit / 040 - 552 2800 (Pukeutuminen)
  www.1stfloor.fi

  Uuden lookiin hiuksiin Heli sai
  Parturi-Kampaamo Rastasta Kehräsaari B (Anna)