Hiuksen Hieno ajanvaraus
Tervetuloa Hiuksen Hieno:n Online-ajanvaraukseen!

Kirjaudu sisään

Gsm:
Salasana:
Uusi käyttäjä?
Unohtuiko salasana?

Ajanvarauksen vaiheet

» 1. Perustiedot
» 2. Ajan valinta
» 3. Varauksen tekeminen
» 4. Vahvistus
» 5. Valmis
Sukupuolesi: nainen mies
Hiustesi pituus: lyhyet  puolipitkät   pitkät (yli 25cm)
Kenelle haluat varata ajan:
Valitse palvelu:
Näytä varaustilanne:


AJANVARAUSJÄRJESTELMÄMME PÄIVITTYY UUDEMPAAN VERSIOON 15.1.21 NOIN KLO 12-13.
Päivitettyyn järjestelmään tulee REKISTERÖITYÄ UUDELLEEN. Vanhat tunnukset eivät uudessa järjestelmässä enää toimi. Uudessa järjestelmässä pystyy myös varaamaan aikoja ilman rekisteröitymistä mutta suosittelemme rekisteröintiä jolloin omista tiedoista pystyy jälkikäteen tarkistamaan esim. Koska on viimeksi käynyt ja kenellä tekijällä. Eikä nimi ja puhelinnumero tietoja tarvitse täyttää joka kerta uudelleen.
Näet lisätietoja meistä kun klikkaat ajanvarauksesta nimiämme. 😊

Tsekkaathan uusimmat uutiset nettisivuiltamme ja seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa ja käy antamassa arvostelu Googlessa ja ! 💚

Jos uskot palvelusi vaativan erikoiskäsittelyjä, kuten esim. värinpoistoa tai erityisen pitkien tai paksujen hiusten moniväriä tai raidoitusta niin varaathan ajan puhelimitse.

Lyhyet hiukset 1cm-10mc
Puolipitkät 11-24cm
Pitkät 25-koronavirustilanteesta johtuen olemme entisestään tehostaneet siivousta ja desinfiointia ja pyydämmekin asiakkaita pesemään kätensä meille tullessaan.
Lisäksi pyydämme, että et tule flunssaisena/sairaana kampaamolle. Noudatathan myös viranomaisten ohjeita matkustamiseen liittyvien karanteenien suhteen. Siirrämme mielellämme aikaasi mikäli se on tarpeen.
Mekään emme tule kipeänä töihin. Näin pystymme yhdessä minimoimaan taudin leviämisen.

Pysytään terveinä! ♥️