Kampaamo Hiustyylit

 • Kampaamot
 • Kynsistudiot
 • Verkkokaupat
 •  
 • Kuvagalleria
 • Virtuaalisalonki
 • Linkkivinkit
 • Artikkelit
 •  
 • Valmistajat, maahantuojat ja tukut
 • Liike- ja ketjuesittelyt
 • Oppilaitokset ja koulutus
 • Tuote-esittelyt
 •  
 • Tarjoukset
 • Työpaikkailmoitukset
 • Ilmoitukset
 • Tapahtumat
 •  
 • Tietoa yrittäjälle
 • Palvelukuvaukset
 • Lisää yrityksesi palveluun
 • Kirjaudu sisään
 • Kampaamoverkko.fi - Kampaamot ja parturit
  Kampaamohaku Tuote-esittelyt Kampaamotukut Kampaamo ja kauneusalan koulutusta
  Tuote-esittelyt
  Uusimmat tuotteet


  Kadus muotoilutuotteet


  00000
  Arvosana (0)
  Arvosteluja 0 kpl
  Arvostele tuote
  Kadus muotoilutuotteet
  ¤ Laaja valikoima korkealaatuisia Kadus - kampaamotuotteita takaavat jokaiselle omasta hyvinvoinnistaan välittävälle onnistumisen avaimet.

  ¤ HairPro Oy:n avulla kampaaja saa kaiken tarvitsemansa - Kadus -jälleenmyyntituotteet, ammattituotteet, tarvikkeet ja laitteet. Lisäksi valikoimistamme löytyy Italialaiset Loryline -kalusteet.

  Valmistaja / maahantuoja: www.kadus.fi

  Katso tuotteemme
   

  Revivogen- tuotesarja

  Revivogen- tuotesarja

  5.005.005.005.005.00
  Arvosana (5.00)
  Arvosteluja 7 kpl
  Arvostele tuote
  Revivogen- tuotesarja
  Revivogen on täysin uudenlainen, amerikkalaisten ihotautilääkäreiden kehittämä hoitotuotesarja oheneville hiuksille. Se on yksi maailman suosituimpia tuotteita hiustenlähtöön ja Suomen ensimmäinen todellinen anti-DHT –hoitotuotesarja. Revivogen edustaa uusinta tietoa hiustenlähdöstä. Sen mukaan jopa 95 % hiustenlähdöistä on hormonaalista ja aiheutuu dihydrotestosteronista (DHT) päänahassa. Revivogen pureutuu päänahassa tähän aiheuttajaan.
  Teho on kliinisesti testattu placebo-kontrolloidusti lääkäreiden suunnittelemassa vuoden kestäneessä testissä.

  Tuotesarja sisältää shampoon, hoitoaineen sekä päänahkaan jätettävän hoitonesteen. Hoitoneste on tuotesarjan tärkein ja vaikuttavin osa. Sen patentoitu kuljetusmekanismi kuljettaa aktiiviset ainesosat aina hiustuppeen asti. Hiukset saavat oikeasti uuden mahdollisuuden kasvaa jälleen tuuheiksi, kun DHT-tuotanto eliminoidaan kaksivaiheisesti. Luonnon DHT-estäjät tehoavat tyypin 1 ja tyypin 2 5-alfareduktaasientsyymiin ja vähentävät DHT:n muodostumista.
  Seuraavassa vaiheessa androgeenireseptoreihin kiinnittyminen estetään ja DHT-hyökkäys hiustuppeen estyy. Aktivoivat aineosat ylläpitävät ja kiihdyttävät hiustupen kasvuvaihetta.


  Lisätietoja www.revivogen.fi

  Valmistaja / maahantuoja: www.revivogen.fi

   

  Nisim- tuotesarja

  Nisim- tuotesarja

  5.005.005.005.005.00
  Arvosana (5.00)
  Arvosteluja 7 kpl
  Arvostele tuote
  Nisim- tuotesarja
  Nisim on kansainvälisesti erittäin suosittu kanadalainen tuotesarja oheneville hiuksille. Se on noussut jo useissa EU-maissa hiustenlähdön tuotteissa kärkisijoille. Nisim on yksi suosituimpia hiustenlähdön tuotteita jo yli 40 maassa.

  Nisim-tuotesarjaan kuuluvat shampoo, hoitoaine sekä päänahkaan jätettävä hoitouute. Valinnan varaa on kuivemmille tai rasvoittuville hiuksille tarkoitetuista tuotteista. Kaikki tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Niiden tuoksut ovat raikkaan mietoja tai neutraaleja. Nisim-tuotteet edustavat myös uusinta anti-DHT –ajattelua. DHT eli dihydrotestosteroni on miessukuhormonin, testosteronin sivutuote ja uusimman tiedon mukaan se aiheuttaa jopa 95% hiustenlähdöistä.

  Kliinisessä testissä Nisim-tuotteilla saavutettiin huikeita tuloksia. Vähintään 30 % uusia hiuksia tai niiden alkuja oli havaittavissa 5 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen yli 85% käyttäjistä. Monilla määrä jopa tuplaantui.

  Nisim-shampoo on maailmankuulu ja se hidastaa takuuvarmasti hiustenlähtöä jo viikon säännöllisellä käytöllä. Kaikkien Nisim-tuotteiden vaikutus perustuu luonnon tehokkaisiin yrtteihin jotka estävät DHT-tuotannon ja kiihdyttävät hiuksen kasvua. Päänahkaan jätettävässä hoitouutteessa on myös hiuksen kasvua kiihdyttäviä rikkipitoisia valkuaisaineita kuten metioniinia, kysteiiniä ja kystiiniä. Lisätietoja www.nisim.fi

  Valmistaja / maahantuoja: www.nisim.fi
   

  Masque Color Protector haudehoito toimii yöllä ja päivällä


  4.694.694.694.694.69
  Arvosana (4.69)
  Arvosteluja 16 kpl
  Arvostele tuote
  Masque Color Protector haudehoito toimii yöllä ja päivällä
  Erikoishoitavaa suojaa värikäsitellyille hiuksiille. Yltäkylläisen kermainen , helposti leivittyvä hiusnaamio rasittuneille ja kuiville hiuksille. Masque suojaa hiuksia auringon haalistavalta vaikutukselta ja uv-säteilyltä ja hiusväri säilyy hehkuvana pidempään.

  Masquen sisältämä Moringa-puun uute suojaa hiuksia myös urbaaneilta saasteilta ja lämpösuoja-aine vapailta radikaaleilta sekä lämpökäsittelyiltä. Hedelmäinen ja raikas hedelmätuoksu on kaikkien mieleen!

  Valmistaja / maahantuoja: Sim Finland Oy

   

  Remy-aitohiusnauha


  4.334.334.334.334.33
  Arvosana (4.33)
  Arvosteluja 12 kpl
  Arvostele tuote
  Remy-aitohiusnauha
  Erittäin korkealaatuista remy-aitohiusta nauhassa hiustenpidennyksiin ja tuuhennuksiin. Hius on suoraa remyhiusta; hiussuomut ovat oikeinpäin. Hiusta voi värjätä, permanentata ja kihartaa tarpeen mukaan. Kokopään pidennykseen tarvitaan 1 - 1,5 kokonaista (110g) nauhaa. Saatavana myös puolikkaita (55g) nauhoja

  Hiuksen pituus: 50 cm
  Nauhan paino: 110 g tai 55 g

  Maahantuoja: Hairium Oy
   

  Extension-Kit


  4.714.714.714.714.71
  Arvosana (4.71)
  Arvosteluja 14 kpl
  Arvostele tuote
  Extension-Kit
  Kaikki mitä tarvitset ammattimaisen hiustenpidennyksen tekemiseen! Paketti sisältää 110 g:n aitohiusnauhan valitsemasi värisenä, 5 kpl X10+ -keratiiniliimaa, liimapistoolin, suojasapluunan sekä teko- ja hoito-ohjeen. Valitsemme liiman värin aitohiusnauhan väriin sopivaksi. Aitohiusnauhan värit näet värikartasta.

  Maahantuoja: Hairium Oy
   

  Happy Hair Leave In Conditioner eheyttää ja ravitsee


  4.864.864.864.864.86
  Arvosana (4.86)
  Arvosteluja 7 kpl
  Arvostele tuote
  Happy Hair Leave In Conditioner eheyttää ja ravitsee
  Hiuksiin jätettävä hoitoemulsio käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille ja latvoihin. Happy Hair Leave In Conditioner vahvistaa hiusrakennetta, tekee hiukset helpoiksi käsitellä ja todella runsaan tuntuisiksi.

  Hoitoaine sisältää patentoituja keramiidejä, joiden rakenne vastaa ihmisen omia keramiidejä. Keramiidit siloittavat ja paikkaavat hiuksen vauriokohtia sekä sulkevat kaksihaaraiset latvat. Elegantti hypotuoksu virkistää ja hurmaa raikkaudellaan.

  *) HYPOTUOKSUT: Kosmetiikan hajusteet, parfyymit, ovat luonnon- ja synteettisten aineiden seoksia, joissa saattaa olla kymmeniä eri tuoksuaineita. Allergeeneiksi on luokiteltu 26 eri raaka-ainetta. Mitään niistä ei käytetä hypotuoksuissa. Näin on saatu aikaan kaikille, myös herkistyneille sopivia ihastuttavia tuoksuja! Hajusteet ovat kosmetiikan suurin allergioiden aiheuttaja, joten hypotuoksut - puhtaat tuoksut, ovat turvallisempi vaihtoehto kaikille. Hypotuoksujen runsaasta valikoimasta olemme poimineet parhaat Nature 4 Future ja Profuse tuotteisiin.

  Valmistaja: Sim Finland Oy
   

  DS Hydroactive Shampoo & Conditioner


  4.754.754.754.754.75
  Arvosana (4.75)
  Arvosteluja 4 kpl
  Arvostele tuote
  DS Hydroactive Shampoo & Conditioner
  Normaalit ja rasvoittuvat hiukset rakastavat Hydroactivea kaksikkoa, Shampoota ja Conditioneria. Helokkiöljy sekä E-vitamiini kosteuttavat, kuohkeuttavat ja helpottavat kammattavuutta. Palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon, selvittää ja antaa kiiltoa.

  Suolattoman koostumuksen ansiosta myös lasten hiukset puhdistuvat ilman kyyneleitä. Shampoo 200 ml, pH 4.5 Conditioner 200 ml, pH 3.2.

  Valmistaja: Sim Finland Oy
   

  DS Mega Hair Spray - Extra Strong Hold


  4.424.424.424.424.42
  Arvosana (4.42)
  Arvosteluja 19 kpl
  Arvostele tuote
  DS Mega Hair Spray - Extra Strong Hold
  Aerosolilakka vahvaan menoon muotoiluun ja viimeistelyyn. Erittäin voimakasta pitoa kaikille hiuksille monipuoliseen muotoiluun ja tyvinostoon. Panthenoli vahvistaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia.

  Normaalia suuremman molekyylirakenteen ansiosta kiinne laskeutuu nopeasti, ei jää ilmaan leijumaan, eikä ärsytä hengityselimiä. Jo tuhansien kampaajien huippulaatuinen suosikkilakka liiketyöskentelyssä myös työsuojelun vuoksi!

  UV-suoja. 300 ml.

  Valmistaja: Sim Finland Oy
     Haluatko tuotteillesi lisää näkyvyyttä?